Waar vind ik de Escape Room?

U kan de escape room vinden op het domein van Priorij Corsendonk. Parkeer uw wagen op de grote parking en wandel volg de borden van de receptie. Onderaan de trap zullen wij u buiten opwachten.
Er is een ruime parking voorzien. Deze is gratis.
Betalen kan ter plaatse aan onze begeleider. Gelieve cash geld te voorzien, gepast. Wenst u een factuur, dan ontvangen wij graag vooraf uw gegevens en krijgt u deze ter plaatse mee.
Voor een ultieme beleving werken we met groepen van minimum 5 en maximum 10 personen. Ben je met meer personen? Dan kan je de groep opsplitsen in meerdere escape rooms. Neem voor meer informatie contact op.
Onze escape room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (onder begeleiding van minstens 1 volwassene).
We vragen om 15 minuten voor de start van jullie tijdslot aanwezig te zijn. Uw stiptheid wordt ten zeerste op prijs gesteld en laattijdigheid kan spijtig genoeg niet aanvaard worden.
Wij beschikken over 3 kamers en kunnen dus tot 30 mensen per uur laten spelen. Daarnaast beschikken we over veel andere formats waar de escape room een onderdeel van kan zijn. Op deze manier kunnen we ook grotere groepen entertainen. Aarzel zeker niet om contact op te nemen voor meer informatie.
De ruimte is voldoende groot. Krijgt u het moeilijk, onze begeleider is steeds in de buurt. U kan zelf beslissen om het spel te verlaten.
Annuleren kan en is kosteloos tot 48 uur voor aanvang. Bij annulering binnen 48 uur of een no-show brengen wij 100% van het gereserveerde bedrag in rekening.
Spijtig genoeg is de kamer niet rolstoeltoegankelijk.