VR-teamgame ‘Excalibur 4, the mystery’

Difficulty
3-6
Spelers
90
Minuten

Een gloednieuw teamgame.

‘Excalibur 4, the mystery’ heeft 4 puzzel-rooms, een geheime 5de room en een live finale.

Het is een high-end VIRTUELE REALITY reis in een machtig kasteel in combinatie met LIVE puzzels en een LIVE finale

  • We brengen dit game op een unieke manier, nieuw in de Benelux.
  • Een sterk verhaal, high-end animatie in een oud kasteel, maximaal 6 puzzel-rooms, een verrassende 7de room én een live  finale.
  • 3 tot 6 personen in een team is perfect. Meerdere teams tegelijkertijd is mogelijk en dat maakt het alleen nog spannender.
  • Wie klaart de klus voor de tijd om is?
  • Bij online boeking wordt dit game gespeeld op Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout. Deze game kan overal gespeeld worden waar vast internet aanwezig is. Graag dan wel telefonisch contact.

Opzet:

Uw team wordt uitgedaagd om fysiek het zwaard ‘Excalibur’ uit de rots te halen.

In kleine groepjes van 3 tot 6 personen vertrek je op een virtuele reis in een kasteel. Wij hebben voor u geen teletijdmachine maar wel een teleport-zone. Het team krijgt een VR-bril die iemand opzet en plaats neemt in de teleportzone. Hiermee wordt u terug in de tijd gecatapulteerd. Iedereen reist mee dankzij een parallel geschakeld TV-scherm. Uiteraard kan u wisselen zodat iedereen deze bijzondere ervaring kan beleven. In de bril ziet u niet alleen 3D maar hoort u ook de bijpassende geluiden en muziek. Dit brengt u helemaal in de juiste setting.

De opdracht:

U komt terecht in de grote inkomhal. Van hieruit kan u puzzel-rooms binnengaan. Zo zijn er de troonzaal, het museum, de bibliotheek, de eetzaal enz … In elke kamer gaat u zoek naar een sleutel. In elke kamer zal u zaken tegen komen die u enkel kan oplossen door echte doe-puzzels te op te lossen. Een samenwerking in 2 werelden is noodzakelijk om elke kamer succesvol te verlaten.

Als alle kamers zijn opgelost gebeurt er iets magisch… Een geheime deur komt te voorschijn. Ga binnen in de room en u zal zo uiteindelijk fysiek de koffer te kunnen openen waar u het zwaard zal aantreffen, verankerd in een rots. Uw finale opdracht kan beginnen …

Er zijn verschillende versies te boeken:

Excalibur 4 : deze heeft 4 puzzel-rooms , toegang tot de catacomben-room en een live finale. Kan online geboekt worden. Of telefonisch indien u een ander moment wenst te boeken.
Excalibur full version of andere wensen : Kan enkel telefonisch besproken en gereserveerd worden.

Booking Form

mei 2024
ma di wo do vr za zo
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112