VR-teamgame ‘Excalibur’ the mystery

Difficulty
2-6
Spelers
120
Minuten

Neem contact op met ons voor reservatie!

Een gloednieuw teamgame 2022.
Een mix van een high-end VIRTUELE REALITY reis in een machtig kasteel in combinatie met LIVE puzzels en een LIVE finale

  • Beschikbaar vanaf 1 juli 2022
  • We brengen dit game op een unieke manier, uniek in de Benelux.
  • Een sterk verhaal, high-end animatie in een oud kasteel, 6 puzzel-rooms, een verrassende 7de room én een live  finale.
  • 4 tot 5 personen in een team is perfect. Meerdere teams tegelijkertijd is mogelijk en dat maakt het alleen nog spannender.
  • Wie klaart de klus in minder dan 2 uur?
  • Deze game kan overal gespeeld worden waar vast internet aanwezig is. Thuis, eigen gekozen locatie, in een oud klooster met al zijn charme enz…

Opzet:

Uw team wordt uitgedaagd om fysiek het zwaard ‘Excalibur’ uit de rots te halen.

In kleine groepjes van 4 tot 6 personen vertrek je op een virtuele reis in een kasteel. Wij hebben voor u geen teletijdmachine maar wel een teleport-zone. Het team krijgt een VR-bril die iemand opzet en plaats neemt in de teleportzone. Hiermee wordt u terug in de tijd gecatapulteerd. Iedereen reist mee dankzij een parallel geschakeld TV-scherm. Uiteraard kan u wisselen zodat iedereen deze bijzondere ervaring kan beleven. In de bril ziet u niet alleen 3D maar hoort u ook de bijpassende geluiden en muziek. Dit brengt u helemaal in de juiste setting.

De opdracht:

U komt terecht in de grote inkomhal. Van hieruit kan u 6 puzzel-rooms binnengaan. Zo zijn er de troonzaal, het museum, de bibliotheek, de eetzaal enz … In elke kamer gaat u zoek naar een sleutel. In elke kamer zal u zaken tegen komen die u enkel kan oplossen door echte doe-puzzels te op te lossen. Een samenwerking in 2 werelden is noodzakelijk om elke kamer succesvol te verlaten.

Als alle kamers zijn opgelost gebeurt er iets magisch… Een 7de deur komt te voorschijn. Ga binnen in de room en u zal zo uiteindelijk fysiek de koffer te kunnen openen waar u het zwaard zal aantreffen, verankerd in een rots. Uw finale opdracht kan beginnen …

Booking Form